News & presa

Pentru anumite actualizari constante

09 Septembrie 2020

Spazio câștigă a 26-a edttie a Compasso d'Oro

ADI Design Observatory a onorat Falmec cu distinsul premiu „Compasso d’Oro”  aflat acum la cea de-a 26-a ediție, pentru Spazio, hota sa cu sistem unic de extracție, proiectată de Francesco Lucchese. Premiul recunoaște dezvoltarea impresionantă a companiei, prin recompensarea excelenței, grijii și dedicării realizate în crearea de soluții inovatoare menite să îmbunătățească calitatea vieții noastre, acasă.

O onoare și satisfacție pentru Falmec de a primi un premiu atât de prestigios, cu istoric, fiind o recunoaștere valoroasă și semnificativă pentru anii multi de muncă și angajament al unei echipe cu adevărat pasionată și dedicată, al cărei obiectiv colectiv este inovarea continuă.

Cu acest premiu, Spazio se alătură, acum, celor 300 de alte proiecte onorate în această colecție istorică, toate premiate cu „Compasso d’Oro” în ultimii 60 de ani. Înființat în 1954, Compasso d'Oro ADI este cel mai vechi dar mai presus de toate cel mai influent premiu mondial de design. Născut dintr-o idee a lui Gio Ponti, a fost organizat de ani de zile de magazinele Rinascente, cu scopul de a evidenția valoarea și calitatea noilor produse de design italiene. Ulterior a fost donat catre ADI, care o organizează din 1958, monitorizând imparțialitatea și integritatea acestuia.

Compasso d'Oro este acordat pe baza unei preselecții făcute de Observatorul Permanent de Proiectare al ADI, alcătuit dintr-o comisie de experți, designeri, critici, istorici, jurnaliști specializați, membri ai ADI sau externi acestuia, toate sunt s-a angajat continuu să colecteze informații an de an și să evalueze și să selecteze cele mai bune produse care sunt publicate în ultima vreme în anuarele ADI Design Index.


ADI - Associazione per il Disegno Industriale - website


Hota Spazio: fișa produsului


FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00