News & presa

Pentru anumite actualizari constante

21 Aprilie 2021

Noutati Vara 2021

Falmec anunță noi produse ale anului 2021 disponibile în curand spre vanzare, ca urmare a unui proces indelungat de cercetare tehnologica si stilistica.Quantum Easy

Un nou tip de plita Quantum este acum disponibila intr-o versiune „usoara”. Această versiune incorporeaza filtrul Carbon.Zeo în ansamblul unitatii de aspiratie. Aerul este apoi aspirat, filtrat și apoi eliberat direct, filtrat și re-emis direct in spatele corpului de mobilier, in interiorul spatiului. Aceasta implica o instalare mai rapida, deoarece nu este nevoie de conducte suplimentare, kituri de filtrare, rezultand o intretinere mai usoara.

Caracteristicile și dimensiunile versiunii standard a Quantum raman neschimbate.

Quantum Easy este echipat cu un tub rectangular care poate fi reglat in lungime in timpul instalarii pentru a se adapta la diferite adancimi avand un deflector conectat la peretele bucatariei pentru a optimiza fluxul de aer prin reducerea turbulentelor si a zgomotului.


Disponibil din iunie 2021


QUANTUM EASY fisa tehnica

Plane No-Drop

Hota Plane No-Drop îmbogateste gama Falmec de hote anti-condens din colectia Design. Ideala pentru aspiratie excelenta fara picaturi de condens, in stil profesional, hota este caracterizata de o baterie dubla de filtre cu lame încrucisate, cu colector de lichide in partea centrala.

In plus, designul minimal este imbogatit de două benzi LED introduse in marginea din inox, pentru iluminarea optima a zonei de gatit.


Disponibil din iunie 2021


PLANE NO-DROP fisa tehnica

Elle

Noua hota Elle de la Falmec se caracterizeaza printr-un design liniar, definit de forme esentiale, capabile să se incadreze cu eleganta in spatii domestice deschise si conviviale.

Disponibila intr-un finisaj negru mat, Elle are o lumina LED perimetrala extinsa in lungime, pentru a crea un mediu de gatit placut si functional.

Panoul electronic de comanda, pozitionat centralu, permite instalarea unitatii de aspiratie atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga a hotei.


Disponibila din iulie 2021


ELLE fisa thenica

Light

Inspirata de conceptul „puțin este mai mult” (”Less is More”), Light prezinta o forma esentiala și geometrica, care se potrivește perfect in tendintele actuale, moderne, ale spatiilor de gatit.

Tocmai esenta formei sale face ca noua hota Falmec sa fie unica si in același timp extrem de versatila.

Datorita noii tehnologii ultra-compacte „Multi-Air” Falmec, Light este include intregul element de aspiratie intr-un corp inalt de numai 10 cm. Elementul de aspiratie este incadrat de două profile de aluminiu satinat negru si, in partea superioara, de doua elemente din sticla fumurie. Iluminatul LED extins pe toata lungimea hotei este integrat in profilurile externe, pentru a lumina mai bine blatul de lucru si a crea o lumina ambientala placuta.

Light este disponibila in două versiuni, 180 cm cu aspiratie asimetrica si 120 cm cu aspiratie centrala.


Disponibila din iulie 2021


LIGHT fisa tehnica

 

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00