News & presa

Pentru anumite actualizari constante

07 Octombrie 2020

Știri Noiembrie 2020

Noi modele, noi finisaje și îmbunătățiri ale produselor concepute pentru a satisface mai multe nevoi, adăugând valoare estetică și funcțională, așa cum ne-a obișnuit întotdeauna Falmec.


Spazio 130

Integrare naturală în gamaă, urmând iconicul Spazio, versiunea de 130 cm păstrează trăsăturile distinctive ale modelului mai mare, precum accesoriile disponibile, raftul din sticlă și compartimentul dedicat cultivării plantelor aromatice.

Reducerea dimensiunii permite adaptarea în proiecte de bucătăriei mai mici, fără a modifica echilibrul estetic și funcțional recunoscut la Spazio.

Levante Graphite

Dorind să răspundă la cele mai diferite soluții stilistice, Levante adaugă un finisaj suplimentar al sticlei, celor existente ca „albe” și „negre”.

Începând de astăzi, este disponibilă versiunea elegantă „grafit”, cu efect de satin catifelat, plăcută atât pentru ochi, cât și pentru atingere, ideală pentru completarea unei idei rafinate pentru o bucătărie modernă.

Pentru a asigura uniformitatea cromatică a profilului și a fiecărui punct de observație, colorarea sticlei a fost făcută în masă.

Skema

Hota nouă, de tavan, cu design geometric, Skema este compusă din două elemente cu lumină difuză cu nuanțe reglabile, alternând cu un panou central din metal care acoperă partea de aspirație. Rezultatul este o hotă de dimensiuni importante (120 cm) și capacitate mare de iluminare.

Disponibil în versiunile „oțel inoxidabil”, „negru mat” și „alb mat ”.

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00