Silence NRS™. In cele din urma o hota care nu face zgomot.

Falmec cauta in permanenta solutii si tehnologii pentru a reduce zgomotul produs de hotele lor. Mai multa eficienta, o mai buna utilizare a puterii, mai putin zgomot si un consum mai mic: ecuatia Falmec produce intotdeauna rezultate pozitive.


Cu tehnologia inovatoare NRS™, Falmec a creat cu succes un produs care combina performanta ridicata cu un confort semnificativ in casa. Dincolo de cifrele care atesta rezultatele excelente obtinute cu dovezi stiintifice, un alt factor important este faptul ca hota este incredibil de silentioasa.

Diferenta nu este simtita, dar cu experienta.

Sistemul dezvoltat de Falmec in colaborare cu laboratoare specializate in studiul dinamicii fluxului de aer, sistemul NRS™ (Noise Reduction System) ne-a permis sa cream colectia de hote de bucatarie incredibil de silentioase, care imbunatatesc in mod eficient calitatea vietii in bucatarie. Tehnologia NRS™ iti permite sa gatesti, sa lucrezi, sa vorbesti sau sa asculti muzica fara a auzi pe fundal zgomotul tipic al unei hote, beneficiind, in acelasi timp, de cea mai buna performanta de aspiratie a aerului.

Pana la -86% mai putin zgomot.

Gratie studiului fluxului de aer si a materialelor folosite, hotele NRS™ reduc zgomotul la minim, la un nivel aproape imperceptibil.

Liniste inimaginabila.

In comparatie cu hotele standard de astazi, nivelul de zgomot a fost redus dramatic. Beneficiul in bucatarie este extraordinar. "Perceptia" zgomotului urmeaza o scala logoritmica: fiecare reducere de zgomot de 1 dB corespunde cu reducerea nivelului de zgomot perceput de aproximativ 20%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare reducere a zgomotului cu 3 dB, zgomotul perceput este injumatatit.

Filtru cu performanta ridicata.

Sistemul NRS™garanteaza cele mai bune rezultate prin absorbtia aburului generat de gatit si poate fi utilizat si in versiunea de filtrare, cu o performanta ridicata, durata lunga de viata si filtru de carbune regenerabil.


Caracteristici tehnice.

- Filtru de carbune lavabil si reutilizabil  
- Capacitate de filtrare de 75% 
- Maner metalic
- Cadru de aluminiu si straturile interioare 

Cum poate fi reactivat. 

Se spala noul filtru cu performanta ridicata in masina de spalat vase cu detergent delicat de curatare si la temperaturi nu mai mari de 65 gr.C. Este mai bine sa se spele filtrul singur. Dupa spalare filtrul se ractiveaza prin incalzire in cuptor la 100 gr.C. timp de 10 minute.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00