E.ion™ System. Singurele hote care purifica aerul.

Viata moderna a schimbat conditiile naturale ale aerului si, de multe ori, aerul pe care il respiram sufera un dezechilibru al sarcinilor electrice si, din cauza ionilor incarcati pozitivi, se genereaza tulburari fiziologice. De asemenea, numarul de ioni atmosferici incarcati negativ (care faciliteaza starea de bine) este redus in mod fortat prin surde de incalzire centralizata, aer conditionat, fum si electricitate statica generata de campuri electrice. Prin urmare, atat acasa, cat si la locul de munca cei mai multi oameni respira aer cu un numar mic de ioni negativi. 

Falmec a dezvoltat o tehnologie unica in lume, care prin IONIZAREA BIPOLARA CONTROLATA, permite recrearea ionilor din aerul din bucatarie, care nu numai ca elimina mirosurile neplacute intr-un mod natural, dar, de asemenea, restabileste echilibrul ionic optim, aducand beneficii considerabile fizice si psihologice pentru bunastare.

E.ion System, senzatie de bunastare.

Miros neplacut redus cu pana la 95%.

Gratie tehnologiei de ionizare bipolara controlata, hotele E.ion System™ produc ioni asemanatori cu cei prezenti in bucatarie si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, iritante si poluantii precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de esapament. Ionii incarcati negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra mintii si a corpului, avand ca rezultat imbuntatirea starii de spirit si a concentrarii.


Ionii din atmosfera sunt produsi de fenomene naturale cum ar fi: fulgere, cascade si valuri. Tehnologia E.ion System™ aplica un camp electric bipolar pentru fluxul de aer pentru a obtine acelasi rezultat. Ionizarea bipolara controlata nu implica difuzia ozonului in mediul casnic si poate fi folosita pentru a curata si a purifica aerul. Mirosurile neplacute se reduc de la 70 la 95%, dupa cum arata testele efectuate in conformitate cu standardul UNI 13725:2004 efectuat la universitatile din Udine si Milano. Eficienta hotelor de bucatarie cu tehnologie E.ion System™ este imbunatatita cu ajutorul filtrului combinat Carbon.Zeo.

Libertate de instalare si economie de energie.

Hotele cu tehnologie E.ion System™ nu au nevoie de nicio tubulatura de evacuare in exterior a fumului si a mirosurilor. Prin urmare, acestea pot fi instalate oriunde, fara lucrari de zidarie, fiind mai estetic si avand flexibilitate maxima de instalare in zona de gatit. Mai mult, fara tevi catre exterior inseamna o izolare mai buna: nici caldura generata de sursele de incalzire pe timpul iernii, nici aerul rece dat de aparatele de climatizare pe timpul verii nu se pierd, evitand risipa de energie si mentinand in permananta un confort termic optim in incapere.

Senzor pentru masurarea calitatii aerelui.

Un senzor in forma de frunza pozitionat in hotele noastre cu tehnologie E.ion System™ detecteaza prezenta compusilor organici volatili (VOC), gaze urat mirositoare, formaldehida, fumul de tigara si toti ceilalti contaminanti prezenti in aer. Prin urmare, acesta este un bun indicator pentru a masura calitatea aerului din incapere. Aceste informatii sunt transmise de culoarea frunzei, care se schimba treptat de la galben la verde, in timp ce conditiile de mediu se imbunatatesc.


Modul automat.
Gratie modului automat, atunci cand senzorul detecteaza o deteriorare a calitatii aerului din incapere, hota porneste automat si purifica aerul.

Carbune si zeolit: filtrare naturala.

Filtrul combinat Carbon.Zeo exclusiv de la Falmec utilizeaza materiale naturale cum ar fi zeolitul si carbunele activ. Acesta retine mirosurile intr-un mod foarte eficient.

Carbune activ.

Carbunele activ contine, in principal, carbon sub forma de microcristale de grafit, care au fost procesate pentru a se obtine un material poros cu o suprafata interna mare. Aceste caracteristici permit sa se pastreze o multime de substante prin captarea moleculelor si absorbtia acestora in structura interna. 


Zeolit.
Zeolitul este un mineral caracterizat printr-o capacitate mare de absorbtie a compusilor organici si a vaporilor de apa. Aceasta caracteristica este consecinta directa a structurii sale cristalina microporoasa. Mai mult decat atat, datorita caracteristicilor sale chimice, zeolitul degaja caldura in momentul in care intra in contact cu umezeala, reducand astfel umiditatea. Prin urmare, utilizarea zeolitului este foarte importanta pentru reducerea mirosurilor, precum si pentru a absorbi aburul produs prin fierbere.


Durata de viata mare, intretinere usoara.

Filtrul combinat Carbon.Zeo are o durata de viata mare: aproximativ 3 ani, cu o utilizare normala a hotei. In plus, acesta poate fi regenerat la fiecare 18 luni, punandu-l in cuptor la o temperatura de 200 gr.C. timp de 2 ore. Filtrul trebuie inlocuit o data la 3 ani. Aceasta inventie este foarte simpla, deoarece filtrul este extras din partea de jos a hotei.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00