Inovatie in aer

Falmec s-a transformat dintr-o companie mica de productie intr-un adevarat lider industrial, castigand o vasta experienta in proiectarea si productia de hote de bucatarie. Cercetare de ultima generatie, flexibilitate in productie, dezvoltarea unor tehnologii noi si creativitate originala doteaza colectiile Falmec cu un plus puternic de valoare, in ceea ce priveste inovatia, si cu un aer unic de design si tehnologie inalta, ajungand la cele mai ridicate niveluri de excelenta italiana in lume.

Inovatii frumoase pentru bucataria ta

Technologie si design
Inovatie. Performanta. Eficienta energetica. Usor de instalat. Design.

Acestea sunt concepte cheie ale tuturor proiectelor Falmec. Ele sunt rezultatul cercetarilor in curs de dezvoltare, care considera estetica, materialele si tehnologiile ca un ansamblu unic, in scopul de a realiza sinergia perfecta. Produsele Falmec satisfac orice nevoi: mirosul - prin eficitatea in puterea de aspiratie; vizual si tactil - gratie designului rafinat si a calitatii materialelor; auzul - prin performanta extrem de silentioasa.

Fabricatie Italia
Fabricatie Italy

De la proiectarea initiala la produsul finit, toate creatiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfasoara in intregime in cadrul fabricii situate in apropiere de Venetia. Produsele noastre ofera o garantie absoluta a calitatii in proiectare, a materialelor si a constructiei, respectand traditia italiana in fabricarea unor produse de calitate.

Selectare inox
Inox AISI 304

Falmec selecteaza si foloseste inox AISI 304, un aliaj care contine 18% crom si 8% nichel. Igienic, usor de curatat, foarte rezistent la coroziune, fapt dovedit prin teste de laborator efectuate intr-un mediu de salina, inoxul AISI 304 este, fara indoiala, cel mai bun material de utilizat intr-o bucatarie.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00